Skip links
За нас

ЦПО Кий Скилс

Професионализмът е най-печелившата стратегия и е на разположение за всички желаещи

Повече за нас

Центърът е учреден през 2023 година ОТ МЕЗОН ТАНДЖЕРИН ЕООД като учебно квалификационно звено с предмет на дейност: Организиране и осъществяване на професионално обучение за придобиване на степен на професионална квалификация по професия или част от професия, нейното усъвършенстване, надграждане и актуализиране.

Нашата цел

Постигане качествено професионално обучение, което да спомага за задоволяване на потребностите и интересите на отделната личност, на обществото, на образователните и на обучаващите институции, на работодателите, на синдикатите.

Нашата мисия

Осъществяване дейностти в насока на обучението и професионалната квалификация на безработни лица, служители на организации, нуждаещи се от повишаване нивото на квалификация, граждани търсещи собствено усъвършенстване и квалификация, адекватни на потребностите на пазара на труда и развитието на конкурентоспособността на българската икономика.

Нашата визия

Развитието на фирмата като съвременна модерна институция от европейски тип, която чрез средствата на научно-техническия прогрес и използвайки човешкия потенциал развива концепция за професионално обучение и ориентиране в контекста на ученето през целия живот и продължаващото професионално обучение с оглед осигуряване на ефективна интеграция и реинтеграция на човешките ресурси на пазара на труда.

Нашите принципи

Законосъобразност

Осъществяване на дейността на Центъра в съответствие са действащата нормативна база на Република България.

Равнопоставеност

Недопускане на пряка или непряка дискриминация под формата на ограничения или привилегии, основани на раса, народност, пол, етнически и социален произход, вероизповедание и обществено положение.

Партньорство

И тясно взаимодействие с държавните органи и тези на местната власт, организации на работодателите и работницитеи служителите, колективни органи в областта на социалния диалог, неправителствени, учебни и научно- изследователски организации, потребители на кадри.